Koopwoningen

Aanbod
Results 1 - 10 of 287
Verkocht onder voorbehoud
Heereweg 77 SCHOORL
Prijs op aanvraag
Heereweg 77 - SCHOORL
Slaapkamers: 4   Woonoppervlakte: 132   
Beheerderswoning met recreatieterrein te koop U kunt op afspraak het terrein bekijken. Tevens is er voor geïnteresseerden een inschrijf/biedingsformulier beschikbaar met voorwaarden welke uiterlijk 18 december 2015 voor 13:00 uur dient te (...)
VLIEG Makelaars OG Bergen [Verkocht onder voorbehoud]
Hannie Schaftstraat 0 ong HAARLEM
€16.500
Parkeerplaats op een centrale plek in Haarlem! Niet meer zoeken naar een parkeerplek en uw auto veilig geparkeerd. Deze ruime parkeerplaats bevindt zich onder een modern appartementencomplex langs de Schipholweg. Automatische deur met (...)
[Te koop]
Van Blaaderenweg 39 garage BERGEN (NH)
€20.000
Op zoek naar extra ruimte? Op een terrein nabij Van Blaaderenweg 60 bieden wij deze halfvrijstaande GARAGE met kanteldeur aan. Ideaal voor de old-timer, de verzamelaar of de hobby-klusser. Uiteraard ook ideaal als extra opslag bij te koop staande (...)
VLIEG Makelaars OG Bergen [Te koop]
Elkshove - parkeerplaats 0 ong BERGEN (NH)
€20.500
OVERDEKTE PARKEERPLAATSEN TE KOOP! Op 5 wandelminuten van centrum Bergen bieden wij een overdekte parkeerplaats aan in de parkeerkelder van nieuwbouwproject Hofduin. Toegang vindt plaats middel een elektrische deur.
VLIEG Makelaars OG Bergen [Te koop]
Plein - parkeerplaats 0 ong BERGEN (NH)
€27.500
OVERDEKTE PARKEERPLAATSEN TE KOOP! Midden in het centrum van Bergen bieden wij enkele OVERDEKTE PARKEERPLAATSEN te koop of te huur aan in de parkeerkelder van Hartje Bergen. De toegang vindt plaats middels een elektrische deur. Minimale (...)
VLIEG Makelaars OG Bergen [Te koop]
Raadhuisstraat 97 a H31 DIRKSHORN
€69.000
Raadhuisstraat 97 a H31 - DIRKSHORN
Slaapkamers: 2   Woonoppervlakte: 55   
Op korte afstand van de Noordzeekust, in mooi opgezet bungalowpark goed geïsoleerde VRIJSTAANDE STENEN RECREATIEBUNGALOW met centrale verwarming, berging, royale tuin op het zuidwesten en totaal 259 m² eigen grond. Indeling: entree, (...)
VLIEG Makelaars OG Schagen [Te koop]
Verkocht onder voorbehoud
Parnassialaan 144 LELYSTAD
€79.000
Parnassialaan 144 - LELYSTAD
2 BOUWKAVELS IN WARANDE LELYSTAD TE KOOP In de nieuwste woonwijk van Lelystad liggen deze 2 bouwkavels van 343 m2 en 383 m2 eigen grond, bestemd voor vrijstaande woningen. De nieuw te bouwen woningen moeten uiteraard passen in het (...)
VLIEG Makelaars OG Lelystad [Verkocht onder voorbehoud]
Agorahof 101 LELYSTAD
€104.500
Agorahof 101 - LELYSTAD
Slaapkamers: 1   Woonoppervlakte: 55   
STARTERS OPGELET!!! Midden in het stadshart ligt dit 2-kamer appartement op de 2e verdieping. Theater, bioscoop, restaurants, cafés, terrasjes, winkels, centraal station, het ligt allemaal aan je voeten. Op de begane grond is de centrale (...)
VLIEG Makelaars OG Lelystad [Te koop]
Acaciaplein 127 SCHAGEN
€115.000
Acaciaplein 127 - SCHAGEN
Slaapkamers: 1   Woonoppervlakte: 53   
Een prachtig gelegen 2 KAMER-APPARTEMENT, ideaal voor de starter! Dit fraai gelegen appartement (± 53 m²) ligt op de 2de verdieping en biedt een ruim en vrij uitzicht op de groene omgeving. En het gezellige centrum en NS-station op (...)
VLIEG Makelaars OG Schagen [Te koop]
Idenslaan 0 ong SCHOORL
€121.000
Idenslaan 0 ong - SCHOORL
PAARDENLAND TE KOOP! Geen bebouwing (woning) mogelijk! Aan een prachtig eindig weggetje ligt dit terrein grasland te wachten op een nieuwe eigenaar. Ideaal voor de paardenliefhebber! 2 percelen, mogelijkheid om op te delen in meerdere percelen is (...)
VLIEG Makelaars OG Bergen [Te koop]