Exclusief voor VNC leden

Welkom VNC-leden!

''Unieke beroepsgroepen verdienen een speciale behandeling”

VLIEG Hypotheken en Verzekeringen

Al ruim 30 jaar geeft VLIEG Amstelveen advies aan luchtvaartpersoneel. Als financieel adviesbureau zijn wij gespecialiseerd in Hypotheken en Verzekeringen. Wie kent ons kenmerkende pand langs de Amsterdamseweg niet? Meer dan 10.000 klanten hebben wij van advies mogen voorzien en hopelijk volgt u!


vnc-online

VLIEG Hypotheken

Hypotheekadvies staat of valt met visie. Op de rente vooral. Kennis is visie en visie is kracht. En daar staan we voor. Bij VLIEG Amstelveen bent u aan het juiste adres voor volledig onafhankelijk hypotheekadvies. Onze onafhankelijkheid is voor u een waarborg dat wij altijd naar de beste hypotheekoplossing zullen uitzien. Wij geven u goed en helder advies. Voor u gaan we op zoek naar de laagste rentes en misschien nog wel belangrijker de beste voorwaarden! VLIEG is specialist op dit gebied, bij ons bent u als VNC-lid aan het juiste adres.
maakafspraak

VLIEG Verzekeringen

Als Cabin Attendant behandelt u de klant het liefst als VIP. Dat wil VLIEG ook bij u doen en daarom is er exclusief voor VNC leden het VIP/VNC pakket. VIP staat voor VLIEG Innovatief Polis. Dit pakket biedt: woonhuisverzekering, inboedelverzekering, kostbaarhedenverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandsverzekering en vakantie-jaarverzekering.

Uiteraard kiest u die onderdelen die u zelf wilt. VLIEG zorgt dat er geen overlappende dekkingen zijn, een onderverzekering uitgesloten is en de premie per maand betaald kan worden zonder toeslag. Het VIP/VNC pakket biedt de standaard dekking voor de overblijfdagen op je particuliere reisverzekering. Dat is handig als de wereld je werkplek is!
 maakafspraak

Maak direct een afspraak:amstelveenvnc
VLIEG Amstelveen
Amsterdamseweg 490
1181 BW Amstelveen 
JanTijms web

Jan Tijms
Vestigingsdirecteur
Hypotheekadviseur

 Erkend Hypotheekadviseur
RaymondAppels web Raymond Appels
Hypotheekadviseur
 Erkend Hypotheekadviseur
020 - 645 05 52
amstelveen@vlieg.nl
VLIEG Amstelveen maakt deel uit van de VLIEG Advies Groep waardoor er bijvoorbeeld ook speciale courtages kunnen worden aangeboden i.c.m. de makelaars van VLIEG. Informeer vrijblijvend bij ons hiernaar.
makhypverpenbalk