Onafhankelijke hypotheekcheck

Onafhankelijke hypotheekcheck

Heb je ergens anders een hypotheekadvies ontvangen en benieuwd dezelfde hypotheek goedkoper of beter kan? Wij beoordelen de offerte en bekijken of we dezelfde hypotheek kunnen aanbieden tegen gunstiger maandlasten en/of betere voorwaarden.

Bij de beoordeling kijken wij niet alleen naar het laagste rentetarief maar ook naar de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en uiteraard of de hypotheek aansluit op je persoonlijke wensen en situatie.

Maak vandaag nog een afspraak!


Nieuwe hypotheek?

U wilt een huis kopen? Tijd om na te denken over een juiste hypotheek. Laat u adviseren door onze erkende hypotheekadviseurs.

Hoeveel kan ik lenen? Hoe houd ik mijn maandlasten laag? Past mijn hypotheek over 5 of 10 jaar ook nog? Bij het aanvragen van een hypotheek komen er diverse vragen bij u op.

Er zijn diverse hypotheekvormen. Welke het beste bij uw persoonlijke situatie past hangt af van uw levensstijl en uw levenssituatie. Graag bekijken wij de mogelijkheden met u in een persoonlijk gesprek.

Maak vandaag nog een afspraak!


Hypotheek oversluiten?

Wil je lagere maandlasten of een hypotheek die beter bij je past? Dan is het mogelijk je hypotheek over te sluiten. Of tussentijds oversluiten van je hypotheek verstandig is, is afhankelijk van je wensen en mogelijkheden.

Maak vandaag nog een afspraak!


Einde rentevaste periode

Aan het einde van de rentevaste periode moeten er met de hypotheekverstrekker nieuwe afspraken worden gemaakt over de rente. Dat is een goed moment om je hele hypotheek eens tegen het licht te houden. Het einde van de rentevastperiode is namelijk één van de schaarse momenten, dat je boetevrij iets kunt veranderen aan je hypotheek. Houd wel rekening met extra kosten voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek.

Laat je eerst goed informeren voordat je het voorstel van de geldverstrekker accepteert. Grote kans dat het voordeliger kan.

Maak vandaag nog een afspraak!  Dan zoeken we voor je uit of de rente lager kan en of de hypotheek nog steeds goed bij je past.